Kayseri

Büyükşehir Belediyesi Eğitim Faaliyetleri (BEF) bünyesindeki Huzur Çınarı tarafından başlatılan “Ailede Değerler Eğitimi” sürüyor. KAYMEK’in sekiz tesisinde aynı anda yapılan seminerde bu ay “Saygı” konusu ele alındı.

Huzur Çınarı tarafından başlatılan etkinlikle her ay sekiz ayrı KAYMEK tesisinde, sekiz farklı vaize tarafından değerler eğitimi veriliyor. Geçen ay başlatılan ve kadınlara yönelik düzenlenen seminerlerde sağlam bir aile yapısı için gerekli olan etkenler üzerinde duruluyor.

Toplam sekiz ay sürecek olan ve KAYMEK’in Göznuru, Ziya Gökalp, Sümer, TOKİ, Erkilet, Argıncık, Beyazşehir ve Belsin merkezlerinde gerçekleştirilen seminerlerin ikincisinde “Aile ve Toplumda Saygı” konusu ele alındı. KAYMEK Göznuru tesislerindeki seminere konuşmacı olarak katılan Vaize Ayşe Selçuk, eşlerin birbirlerine gösterdikleri saygının çocuklar ve topluma yansımaları gibi konular üzerinde durdu. Ailede değerler eğitimi Mart ayında “Sadakat” konusuyla devam edecek. saygı1

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir