İl Halk Kütüphanesi tarafından, Kartepe Ali Fuat Başgil Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerine “Sınav Kaygısı ve Bağımlılıkla Mücadele” konulu bir seminer düzenlendi.
Kocaeli Valiliği İl Halk Kütüphanesi, “Uyuşturucu ile Mücadele Eylem Planı” etkinlikleri kapsamında Kartepe Ali Fuat Başgil Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerine yönelik bir seminer düzenledi. Okulun konferans salonunda gerçekleşen programda , “Sınav Kaygısı ve Bağımlılıkla Mücadele” konusunda Psikolog Zeynep Doğanay tarafından gençlere çok önemli bilgiler aktarıldı.
HEDİYE VERİLDİ
Gerçekleşen etkinliğe; Kocaeli İl Halk Kütüphanesi Müdürü Adil Üğüten, Müdür Yardımcısı Gülfem Öztin ve Şef Fatma Akpınar katıldı. Okul Müdürü Ömer Yılmaz, öğretmen ve öğrencilerin de büyük önem verdiği programda gençler anlatılanları dikkatle dinledi. Programın sonunda okul müdürü Yılmaz tarafından Psikolog Zeynep Doğanay’a güzel bir hediye takdim edildi.
Programın sonunda ise okul müdürü Yılmaz tarafından konuşmacı Zeynep Doğanay’a güzel bir hediye takdim edildi
SEMİNERDEN: “Sınav Kaygısı ve Bağımlılıkla Mücadele” konusunda Psikolog Zeynep Doğanay tarafından gençlere çok önemli bilgiler aktarıldı.
Psikolog Zeynep Doğanay , İl Halk Kütüphanesi Müdürü Adil Üğüten, Müdür Yardımcısı Gülfem Öztin ve Şef Fatma Akpınar ile Okul Müdürü Ömer Yılmaz birlikte görülüyor.