İstanbul’da yapılan 3.Yazma Becerileri Sempozyumuna Lezzet doktoru Yavuz Dinç, Drama Lideri Zafer Şarlayan ve yazar Gülayşe Koçak katıldı.

Yazma üzerine bir panelle başlayan etkinlik atölye oturumları ve iyi örnek sunumları ile devam etti. Alanla ilgili çok farklı örneklerin ortaya konduğu etkinliğe katılım yüksek oldu. Drama lideri Zafer Şarlayan yazma becerilerinin geliştirilmesi için etkinliklerin çoğaltılması gerektiğini, Terakki Vakfı Okullarının bu görevi mükemmel bir çalışma ile ortaya koyduğunu dile getirdi.tamer murathan

Lezzet Doktoru Yavuz Dinç ilk defa böyle bir etkinliğe katıldığını ve yazmanın  farklı açılardan değerlendirilmesi açısından önemli olduğunu vurguladı ve bir kitap projesi üzerinde çalıştıklarını belirtti.

YARATICI YAZMACA, EZBER BOZMACA

Yaratıcı Yazmaca Ezber Bozmaca”isimli atölyesi ile  Sempozyuma Yakatılan yazar  Gülayşe Koçak bu konuda yazdığı kitabı ve atölyeleri ile alanda üretken olmaya devam ettiğini dile getirdi. Atölyesine olan ilgiden memnun olduğunu belirten Koçak sempozyumu düzenleyenlere ve katılımcılara teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir