Okuma Sanatı Kulübü pandemi de çalışmalarına devam ediyor. Dilovası bölgesinde 8 toplamda 53. Kütüphanenin kurulmasına vesile olmasının haklı gururunu yaşıyor.
Kulüp geçtiğimiz Eylül ayında hayatını kaybeden Okuma Sanatı ekibinden merhume Kübra Aydoğdu’nun adını ve hatırasını yaşatmak için bir kütüphane projesi başlattı. Bu yolda ilerlerken Kübra Aydoğdu’nun eşi Fatih Aydoğdu ve Bohrınger Ingelheım firması maddi ve manevi desteklerini esirgemediler..
Diliskelesi Fatma Seher Anaokuluna “Kübra Aydoğdu Anne Kütphanesini” kazandırmanın buruk mutluluğunu yaşayan Okuma Sanatı kulübü duygu dolu anlar yaşadı.
Açılış Belediye Başkan yarcımcısı Sinan Yaşar, İlçe Milli Eğitim müdürü Murat Balay, Nüfus müdürü Hasan İstif, Şube müdürü Muammer Köse, Mahalle muhtarı Mehmet Özay, okul müdürü ve Okuma Sanatı Ekibi’nin katılımları ile gerçekleştirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü destek veren firmalara teşekkür Sertifikası takdim etti.








