Liberal Demokrat Parti (LDP) eski Genel Başkanı Cem Toker, Meral Akşener’in İYİ Parti’yi bitirme noktasına getirdiğini söyledi.

Cem Toker, Meltem TV’de katıldığı bir programda İyi Parti’deki istifa depremlerine dair açıklamalarda bulundu. 

Kurulduğunda İYİ Parti’den Demirel-Özal çizgisinde merkez sağ bir duruş beklediğini belirten Toker, Akşener’in Cumhuriyet’in 100. yılında ilk kadın Cumhurbaşkanı olabilme hayali kurdurttuğunu ancak 14-28 Mayıs seçimlerinden sonra İYİ Parti’yi çöküşe götürdüğünü söyledi.

Liberal Demokrat Parti (LDP) eski Genel Başkanı Cem Toker, Meral Akşener için İBB ve ABB Başkanları’nı Türkiye’yi yönetecek liderler olarak gösterirken 6 ay sonra karşılarına aday çıkararak bunlar İstanbul ve Ankara’yı yönetemez demesinin izahı olmadığını belirtti.

Kaynak: Milli Gazete

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir