Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 19 Ocak 2024 Cuma günü (yarın) olması öngörülen aşırı yağışlar nedeniyle İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Balıkesir’de turuncu kodlu, 8 ilde ise sarı kodlu uyarıda bulundu.
Şiddetli yağışlar neticesinde vatandaşlarımızın tedbirli olmasını kaydeden Meteoroloji Müdürlüğü devamında “sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunmasını” hatırlattı.
ALİ YERLİKAYA UYARIDA BULUNDU
Yarın beklenen kuvvetli ve gök gürültülü sağanak nedeniyle uyarıda bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Balıkesir’de turuncu kodlu uyarıda bulunurken, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Bursa, Kocaeli, İstanbul ve Manisa ise sarı kodlu uyarıda bulundu.
Kaynak: Milli Gazete

